PRIVACY VERKLARING ZUIDERWIJK ORIGINAL

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 31-05-2020


Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Zuiderwijk Original.

Via de webshop op mijn website www.zuiderwijkoriginal.nl worden privacygevoelige oftewel persoonsgegevens verwerkt. Omdat Zuiderwijk Original zorgvuldige omgang met persoonsgegevens belangrijk vindt worden deze gegevens zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Via deze verklaring laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt, waarom deze gegevens worden verzameld en hoe ik hiermee uw gebruikservaring kan verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk.


Waarvoor worden de verzamelde gegevens gebruikt:

Wanneer jij je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we jou om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Zuiderwijk Original of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken welke nodig zijn om uw bestelling te kunnen verwerken en versturen. In dit geval gaat het dan om:

  • je naam en adresgegevens voor het versturen van het pakket.
  • je telefoonnummer voor eventuele vragen over uw bestelling.
  • een emailadres voor het verzenden van onder andere de bestelbevestiging en verzendgegevens van het pakket. (En eventueel andere communicatie m.b.t. tot je online bestelling)


Communicatie

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar mij verstuurd, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Zuiderwijk Original of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.


Cookies

Ik verzamel gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Zuiderwijk Original of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.


Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy verklaring tenzij ik van te voren je toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld.


Wie ontvangt de persoonsgegevens

  • Wanneer je een bestelling plaatst via de webshop ontvang ik Kitty Zuiderwijk van Zuiderwijk Original uw persoonsgegeven en tevens worden deze opgeslagen bij mijn website hosting partij One.com . 
  • Wanneer je je aanmeld voor naailessen worden jouw gegevens opgeslagen worden jouw gegevens opgeslagen op een van de servers van Zuiderwijk Original of die van derden.
  • Bij aanvraag van offerte of ander diesten zoals bijvoorbeeld kleding op maat of borduurwerk worden jouw gegevens opgeslagen op een van de servers van Zuiderwijk Original of die van derden.


Periode

Hoe lang blijven de persoonsgegevens bewaard? 

  • Heb je een bestelling geplaatst via de website dan bewaar ik jouw gegevens voor het verwerken van de bestelling en het geven van eventuele service na ontvangst van de bestelling. Dit kan zijn dat de maat niet juist is en je het product kunt ruilen of dat er iets kapot is waardoor er een reparatie of vervanging nodig is. (Garantie)
  • Ook zijn deze bestel- en persoonsgegevens nuttig om in de toekomst informatie uit te halen voor een nieuwe bestelling. Stel dat je ooit een tas of iets anders hebt laten maken dan kan ik hier gegevens uithalen zoals: Welk materiaal is er toen gebruikt? Welke maat, etc. Deze bestel- en persoonsgegevens worden bewaard totdat jij aangeeft deze verwijderd te willen hebben uit mijn bestelsysteem.
  • Daarnaast worden deze bestel- en persoonsgegevens 7 jaar zorgvuldig bewaard in mijn administratie volgens de wettelijke verplichting van de belastingdienst. 


Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

  • Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, rectificatie, veranderen, of verwijderen van hun persoonlijke informatie.
  • je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens.
  • je hebt recht op de overdracht van de gegevens naar een andere partij.
  • je hebt het recht op het intrekken van de toestemming voor het verwerken van de persoonsgegevens.
  • Als je klachten hebt over hoe ik omga met de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt je hier melding van maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/)

Het verstrekken van de persoonsgegevens is een voorwaarde voor het uitvoeren van de dienst of bestelling. De betrokkene (persoon van wie de gegevens zijn) is verplicht de gegevens te verstrekken, als de gegevens niet verstrekt worden dan kan de dienst of bestelling niet worden uitgevoerd. In dit geval kan een bestelling of offerte niet worden verstuurd.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kun je contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.


Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Vragen en feedback

Als jevragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met mij opnemen:


Zuiderwijk Original

Kitty Zuiderwijk

E:info@zuiderwijkoriginal.nl

T: 06-42582219


© 2020 -Zuiderwijkoriginal.nl | KvK 53650042